CAFETARIA BARRY MAASSLUIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 261 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Barry Maassluis. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 0:43 ondanks dat het erg druk was, kwam het op de aangegeven bezorgtijd netjes aan!! We hebben echt genoten allemaal van het heerlijke eten, alleen het enige jammere was dat ik een burger had besteld met bacon/cheese/egg maar het ei zat er niet op.
2 dec 2022 om 19:42 Patat niet warm,,,de hamburger niet warm,dus heb het gewoon in de vuilbak gedaan,,,zo krijg je tegenwoordig je eeten thuis bezorgd,,,én dat tegenwoordige prijs jammer,,,,,,,
1 dec 2022 om 20:17 Zeker de moeite waard!!
27 nov 2022 om 20:37 Wel betaald maar vaandel speciaal niet geleverd gekregen. Beetje erg jammer
21 okt 2022 om 20:59 Een zaak die gerund wordt d een adhd man die niets snapt van hostmanship en alleen maar bevestigd dat hij het niet kan han, multi tasken is iets te veel gevraagd,klanten wees gewaarschuwd ,durf eens te bellen dan zet die de telefoon lijn gewoon uit.
21 okt 2022 om 20:47 Meer dan anderhalf uur gewacht op het eten. Bij bellen werd er niet opgenomen.
21 okt 2022 om 20:32 Ik miste een portie kipnuggets en de balgehakt zou verboden moeten zijn om te verkopen. Zeer slecht Ik probeerde het weer maar dit was de laatste keer Prijs veel te hoog kwaliteit strafbaar Word hier iets meegedaan
21 okt 2022 om 20:20 Echt heel slecht. Je besteld eten voor 18:00, om 18:50 nog geen eten. Snackbar ook niet bereikbaar.
19 okt 2022 om 19:31 Op de gehaktbal na was het best goed . De gehaktbal was koud en bleek dus weggegooid.
15 okt 2022 om 9:09 Eten koud en te laat
8 okt 2022 om 13:38 Was nog heerlijk warm en krokant
1 okt 2022 om 8:03 Half uur te laat, stond bij de buren aan te bellen ipv ons huis en de patat was al lauw & slap geworden inmiddels.