CAFETARIA BARRY MAASSLUIS

CAFETARIA BARRY MAASSLUIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 106 beoordelingen
18 okt 2021 om 18:30 Eten was net aan lauw. Koude stukjes zaten er ook tussen.
16 okt 2021 om 19:38 Het eten viel dit keer tegen. Alles was koud behalve de hamburger. En de kroketten waren rauw. Misschien eens nadenken om de bestelling anders te verpakken?
15 okt 2021 om 21:41 Helaas waren de porties raspatat en frikandellen aan de koude kant. Milkshakes waren ok.Jammer!
12 okt 2021 om 7:13 Eten was er wel snel, alleen had ik een kipcorn met mayo besteld.. en zat echt een mini beetje mayo over de kipcorn heen, dat sloeg echt nergens op! Zal niet snel weer bestellen..
6 okt 2021 om 21:33 Beste snacks in Maassluis.
6 okt 2021 om 8:26 Altijd goed en snel! Bedankt weer!
3 okt 2021 om 19:17 Zonde van je geld. Raspatat kon je een raam mee ingooien zo hard en zo ranzig. Pindasaus geen smaak aan. Berenklauw lag in een bakje vol met vet. Echt nooit meer
3 okt 2021 om 7:59 Ik weet de exacte bezorgtijd niet meer. Maar weet wel nog dat het snel was, het eten was warm en lekker. Helemaal top!
2 okt 2021 om 20:21 Had een klacht maar is heel goed opgelost.
2 okt 2021 om 20:03 Het eten was erg lekker en warm. De bezorger was prima op tijd, zelfs wat vroeger.
30 sep 2021 om 20:15 Eten was lauw/koud Bezorging ca 25 min later dan aangegeven
28 sep 2021 om 16:36 Goed voor de prullenbak zonde van je geld